Tosuncuk'un Eski Eşi: Tek Suçum Onun Eşi Olmaktı

TAKİP ET

Mehmet Aydın'ın eski eşi Sıla Soysal'ın avukatı, müvekkili hakkındaki iddiaları yalanlayarak üzerinde hiçbir mal olmadığını açıkladı.

Çiftlik Bank ile vurgun yapan Mehmet Aydın'ın eski eşi Sıla Soysal'ın avukatı Kemalcan Hotamış, müvekkili hakkındaki iddiaları yalanladı. 

Tosuncuk aracılığıyla yüklü miktarda para ve çok sayıda mülk edindiği iddia edilen Soysal'ın avukatı,  "Müvekkilimin hesabına eski eşi Mehmet Aydın tarafından milyon dolarlar gönderildiği, araçlar alındığı, limitsiz kredi kartları kullandığı, Çiftlik Bank’tan para çektiği gibi iddialarda bulunmuştur. Müvekkilim adına tescilli herhangi bir araç veyahut taşınmaz bulunmadığı gibi kullanımı mümkün herhangi bir kredi kartı da bulunmamaktadır. Müvekkilim Çiftlik Bank’tan hiçbir zaman para çekmediği gibi Çiftlik Bank yargılamasına ilişkin dosyada Sermaye Piyasası Kurulu ve Mali Suçları Araştırma Kurulu raporları ile gerekli incelemeler yapılmış, oluşumda yer alan şirketlere ilişkin banka hesap hareketleri incelenmiş, iddiaların aksine müvekkilin haksız menfaatinin bulunmadığı söz konusu raporlar ile belgelenmiştir" dedi.

Adalete Olan İnancını Hiçbir Zaman Kaybetmedi

Hotamış, Soysal'ın sürekli tehdit edildiğini ve hatta bir dönem evden çıkmayacak hale geldiğini belirtti. Genç kadının uzun bir süre psikolojik tedavi almak zorunda kaldığını ve "Tek suçum Mehmet Aydın’ın eşi olmaktı" dediğini söyleyen Hotamış, "Diğer sanıklar firari olduğu için tek muhatap Sıla bilinmiş, defalarca tehdit almış, psikolojik tedavi görmüş, uzunca bir süre evden dahi çıkamamıştır. Sadece Mehmet Aydın’ın eşi olması sebebiyle bunca şeyi yaşamış ve yaşamaya devam etmektedir. Tüm bunları kader olarak kabullenmiş ve adalete olan inancını hiçbir zaman kaybetmemiştir. Müvekkilimin adalete ve atılı suçlamalardan kurtulacağına dair inancı tam olmakla birlikte yapılacak her yalan ve yanlış haberin ağır bir süreç yaşayan müvekkilimi zor durumda bırakacağını takdirlerinize sunuyor, kalemlerinizin vicdanlarınız ölçüsünde hareket etmesini temenni ediyoruz. Son olarak, bundan sonraki süreçte müvekkil hakkında asılsız itham ve iddialarda bulunan, müvekkile ait kişisel belge ve fotoğrafları paylaşan kişi veya kişiler hakkında yasal yollara başvurulacağını ihtar ediyoruz" şeklinde konuştu.

Hotamış, Soysal'ın yurt dışına kaçtığı iddialarının da gerçeği yansıtmadığını belirtti.

 

tosuncuk mehmet aydın eski eşi sıla soysal avukat kemalcan hotamış