Trabzon'da Din Kültürü Öğretmeni Kadınları Hedef Aldı: Erkekler, Kadınlar Yüzünden Dışarı Çıkamaz Hale Geldi

TAKİP ET

Trabzon'da Yıldızlı TOKİ Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammet Şafak, sosyal medya hesabından kadınları hedef aldı.

Geçen hafta daha önce hilafet çağrıları da yapmış olan mürteci imam Halil Konakçı, kadınları hedef alıp "Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık" demişti.

Konakçı'nın bu açıklamalarının yankısı sürerrken Trabzon'da Yıldızlı TOKİ Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammet Şafak da sosyal medya hesabından kadınları hedef aldı.

Sözcü'de yer alan habere göre Muhammet Şafak isimli öğretmen "Mehmet Akif’e kadınların durumunu sormuşlar. Akif de şöyle cevap vermiş: 'Eskiden dışarı çıkaramıyorduk şimdi ise içeri girmiyorlar' Bende bugün diyorum ki: Eskiden kadınlar, erkekler yüzünden dışarı çıkamıyorlardı, şimdi ise erkekler, kadınlar yüzünden dışarı çıkamaz hale gelmektedir" paylaşımını yaptı.

Din öğretmeni Şafak'ın daha önce de bir paylaşımında "Kadının Beyanı Esastır" ilkesine atıfta bulunarak "Kadının tek taraflı beyanı ile yargıya varılması, erkekleri kadının iki dudağına teslim etmek, adil olmadığı gibi üstüne birde zulümdür!" ifadelerine yer vermişti..

trabzon din kültürü öğretmeni kadınları hedef aldı erkekler kadınlar yüzünden dışarı çıkamaz hale geldi Mürteci halil konakçı muhammet şafak