Trabzon'daki Mitinge Elinde Kuru Soğanla Gelen 70 Yaşındaki Kadın Erdoğan'a Seslendi

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 14 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Trabzon'da vatandaşlarla buluştu. Soğanını atıklardan topladığını söyleyen vatandaş, Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek 'Arabayı bıraksın, seccadeyi alıp dolaşmasın, diplomasıyla dolaşsın, halka soğan alsın' dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi Trabzon’da vatandaşlarla buluştu. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nu dinlemek için alana gelen yüzlerce kişi arasında elinde soğan tutan 70 yaşındaki bir vatandaş dikkat çekti. Vatandaş, soğanın fiyatının 17 lira olduğunu belirterek hükümete tepki gösterdi.

Soğanını atıklardan topladığını söyleyen vatandaş, Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek “Arabayı bıraksın, seccadeyi alıp dolaşmasın, diplomasıyla dolaşsın, halka soğan alsın” dedi. Vatandaş, soğanın ikinci el olduğunu, yeni soğanın ise 28 lira olduğunu ifade etti. Vatandaşın bu sözleri alandakiler tarafından alkışlandı.

“Bir kuru soğana bizi muhtaç ettiler. Erdoğan’a sesleniyorum, arabayı bıraksın, seccadeyi alıp dolaşmasın, diplomasıyla dolaşsın, halka soğan alsın. Ben bunu atıklardan, parayla aldım bedava değil, 17 lira bunun kilosu, bu ikinci el soğan, öbürü 28 lira”

Kılıçdaroğlu ise vatandaşın tepkisine kulak vererek konuşmasında ekonomik sorunlara değindi. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde stopaj vergisini sıfırlayacaklarını, zincir marketlerin esnafı bitirmesine izin vermeyeceklerini ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye vaat ettiklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına engel olmaya çalışanlara da kinle bakmadığını belirterek “Kimse unutmasın bu ülkeye adaleti ya getireceğim ya getireceğim” dedi.

(ANKA)

kuru soğan ekrem imamoğlu kemal kılıçdaroğlu recep Tayyip Erdoğan trabzon