Trabzon Uzungöl'ü Araplar Adeta İşgal Etti

TAKİP ET

Yasa dışı göç sorunu Türkiye'de gündemin başına otururken, ekonomik kriz sebebiyle Türkiye'yi ucuz bulan Arap turistler, ülkenin her köşesine kalabalık gruplar halinde gezi düzenliyor. Uzungöl ise en çok rağbet gören bölgeler arasında yer alıyor.

Türkiye'de yasa dışı yollarla gerçekleşen kaçak göç sorunun gündelik hayattaki yansımalarına tepkiler yükselerek gelmeye devam ediyor.

Ülkede bulunan ekonomik kriz ve TL'nin değer kaybetmesi neticesiyle Araplar, ülkenin her köşesine kalabalık gruplar halinde akın ediyor. Doğu Karadeniz ise Araplar tarafından rağbet gören bölgeler arasında yer alıyor.

Trabzon, 'TheArabZone' Oldu

Arapların akın ettiği bölgelerin başında gelen yerlerden biri ise Trabzon Uzungöl. Arapların bölgedeki yoğunluğunun dikkat çekmesinin yanı sıra bölgedeki Türk turistin azlığı da fark ediliyor.

Gazeteci Batuhan Çolak'ın, Uzungöl'den paylaştığı görüntülerde neredeyse Türk turist görünmezken, bölgenin adeta Araplar tarafından işgal edildiği görülüyor. 

 

Suriyeli Seyahat Acenteleri, Uzungölü YouTube'da Pazarlıyor

 

Kurban Bayramında adeta Arapların işgaline uğrayan ve neredeyse hiç Türk turist kalmayan Uzungöl'ü, Suriyeli seyahat acentaları YouTube üzerinden daha fazla Arap turisti çekebilmek için pazarlıyorlar.

Mbashar Samur isimli Suriyeli, Kurban Bayramında Arapların yoğunluğunu çekerek YouTube üzerinden yayınladığı video ile seyehat acentasının reklamını yaptı.

 

araplar kaçaklar arap göçmen Sığınmacı turist mülteci trabzon uzungöl