Trabzon'da Nwakaeme'nin Heykeli Dikildi

TAKİP ET

Trabzon'da futbolcu Anthony Nwakaeme'nin heykeli yapıldı.

Trabzonspor'da başarılı bir performans sergileyen Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme'nin heykeli yapıldı.

Trabzonspor'dda toplamda çıktı 114 maçta 36 gol atan ve 24 asist yapan Nwakaeme'nin heykelini Trabzonspor taraftarı iş insanı Mustafa Bulut'un diktirdiği belirtildi.

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Deliklitaş mevkiinde bulunan akaryakıt istasyonunun girişine konulan heykelin yaklaşık 40 bin liraya mâl olduğu öğrenildi.

Söz konusu akaryakıt istasyonunun müdürü olduğu öğrenilen Hüseyin Çelik "Nwakaeme çok iyi oynuyor. Son zamanlarda gelen en iyi yabancı futbolculardan birisi. Patronumuz ve arkadaşı da 'Bunun bir heykelini dikelim ve diğer yabancı oyunculara da örnek olsun' dediler. Son zamanlarda oynadığı futbol ve performansı ile gönüllerde taht kurmuş bir isim. 6 aylık bir süre içerisinde 30-40 bin TL civarında maliyetle heykel tamamlandı. Bizim için önemli olan Trabzonspor sevdasıdır. İnşallah bu Nwakaeme’ye bir doping olur, inşallah bu sene şampiyon olacağız. Nwakaeme şu an yoğunluğundan dolayı gelemiyor ama en kısa sürede kendisini davet edeceğiz. Şu an haberi yok, ona sürpriz yapmayı planlıyoruz. Gelenler, görenler de çok iyi karşılıyor. Bu heykel için çok olumlu geri dönüşümler aldık" açıklamasını yaptı.

Trabzon'da Nwakaeme'nin Heykeli Dikildi