Trabzonspor, Mustafa Hacıkerimoğlu için Tek Yürek Oldu

TAKİP ET

Trabzonsporlu taraftarlar, TFF yönetimine bordo mavili ekibin önerdiği fakat engellenmeye çalışılan Mustafa hacıkerimoğlu için tek yürek oldu.

Eski Trabzonspor başkan ve yöneticileri, TFF üyesi Hacıkerimoğlu için tek yürek oldu.

Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'nin bordo mavililer tarafından TFF yöneticiliği için önerilen Mustafa Hacıkerimoğlu’na isteksiz davranması bordo mavili camiayı bir araya getirdi.

Eski Trabzonspor başkan ve yöneticileri ardı ardına açıklamalar yaparak Hacıkerimoğlu’nu desteklediklerini belirttiler.

Sadri Şener, şu ifadelerle Hacıkerimoğlu'na destek verdi:

"Futbol Federasyonu seçimlerinde kulüplerin belirlediği isimler, yönetim kurullarında yer almalıdır. Tepeden gelme isimlerle bu işi yaparsanız, sıkıntıya düşersiniz! Federasyon Başkanı olacak kişinin, kulüplerden gelecek olan isimleri değerlendirip, buna göre kurulları oluşturması gerekmektedir. Burada uzlaşı olması şart"


"Çok Büyük Bir Ayıp İşlenmiş Olur"


"Yedi tane delegesi bulunan Trabzonspor’un yönetim kuruluna isim vermek istemesi yasal hakkı olmasa da doğal hakkıdır" sözleriyle Trabzonspor'un hakkını savunan Şener, "Mustafa Hacıkerimoğlu çok değerli bir kardeşimiz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da Trabzonspor’un haklarını savunma konusunda iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Eğer Ali Koç’un demesiyle TFF yönetim kurulunda listeye alınmazsa, kendisine karşı çok büyük bir ayıp işlenmiş olur" dedi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı olduğu dönemde bu tür bir durumu şahsının da yaşadığını dile getiren Şener, başına gelenleri şu şekilde ifade etti:

"Mehmet Ali Aydınlar Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayı idi. Kendisi benden yönetim kuruluna bir isim istedi. Bende bu işi en iyi şekilde kotaracağını düşündüğün Önder Karaduman’ı önerdim. Karaduman ile görüştüler anlaştılar. Sonrasında kulüplerin ve siyasetin baskısına dayanamayarak Önder Karaduman’ı yönetim kurulu listesinde çıkarmak zorunda kaldı. Ben de bu yapılanlara tepki göstererek TFF yönetim kuruluna isim tavsiye etmeyeceğimi söyledim. Bir de baktım ki; Erdal Atalay, Aydınlar’ın listesine girmiş. İstifa etmesi gerektiği kendisine söyledim. Fakat Atalay, sözümü dinlemeyerek görevine devam etti"

mustafa mustafa hacıkerimoğlu tff tffye sesleniyorum şener sadri şener hacıkerimoğlu trabzon trabzon büyükşehir belediyesi trabzonspor futbol Avusturya Türk Federasyon Federasyon futbol federasyonu türkiye futbol federasyonu