Trafik Kazasında 1 Polis ve 1 Astsubay Yaşamını Yitirdi

TAKİP ET

Çanakkale'de polis memuru ve astsubayın bulunduğu iki araç çarpıştı. Kazada polis memuru ve astsubay yaşamını yitirdi.

Çanakkale'de şerit ihlali yaptığı iddia edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Muhammet Tolga Işık (43), polis memuru Cihan Türkmenoğlu (47) yönetimindeki sivil polis aracıyla çarpıştı.

Dün akşam saat 23.45'te meydana gelen kazada araçlar kullanılamayacak hale geldi. Astsubayın kullandığı araç yanmaya başlarken olay yerinin akaryakıt istasyonunda bulunan bekçi ve görevliler araca müdahale etti.

Bekçi ve görevlilerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan aracı söndürürken sağlık ekipleri de metrelerde sürüklenen araçta bulunan polis memuruna ilk müdahaleyi yaptı. 

Aracı Son Anda Fark Etti

Yangın söndürüldükten sonra itfaiye görevlileri Türkmenoğlu ile Işık'ı, sıkıştıkları yerden çıkardı. İlk tedavileri olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı ancak ikisi de kurtarılamadı.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman olay gelerek, kaza hakkında bilgi aldı. Yapılan incelemede polis memuru Türkmenoğlu'nun, tersten gelen aracı son anda fark edip fren yapmasına rağmen kazayı önleyemediği belirtildi. 

1 polis astrubay trafik kazası çanakkale muhammet tolga ışık cihan türkmenoğlu