Trafikte Tartıştığı Avukatın Bacağını Kıran Maserati'li Polis İntihar Etti

TAKİP ET

Avukat Fatih Uzun'u trafikte darp ederek bacağını kıran Maserati'li polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, intihar ederek hayatına son verdi.

Manisa'dan İstanbul'a ailesi ile birlikte dönen Avukat Fatih Uzun'u, trafikte sıkıştırarak aracından indirip darp ederek bacağını kıran polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, intihar ederek yaşamına son verdi.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bugün saat 16.30 sıralarında bir kişinin cansız bedeninin görülmesi üzerine çevredeki vatandaşlar yetkililere haber verdi. Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin olay yerine gelmesi sonucu, kafasından silahla vurularak cansız bedeni bulunan kişinin polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül olduğu tespit edildi.

Cumhuriyet Savcılığınca olay yerinde ilk inceleme yapıldı. Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cesedinin kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılması beklenirken polis memuru Üçgül'ün intihar ettiği düşünülüyor.

'Bayağı Karanlık Bir Adama Benziyor'

Yaşanan olay ile birlikte  8.5 milyon liralık Maserati kullanan, Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda  polis memuru olan Üçgül'ün, mal varlığının araştırılması gündeme gelmiş ve darp edilen avukat, polis memuru Üçgül hakkında ''Bayağı karanlık bir adama benziyor'' yorumunu yapmıştı.

'Bana Göre Şüpheli Bir İntihar'

Gazeteci Fatih Altaylı ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında intiharı 'şüpheli' olarak değerlendirmesinin yanı sıra önemli bir ağın parçası olabileceğini ileri sürdü.

Altaylı, yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Maseratili polis olarak bilinen HTÜ Muğla Dalyan’da yol kenarında kafasına sıkarak intihar etmiş. Bana göre şüpheli bir intihar.  Çok önemli bir ağın parçası gibi görünüyordu.''

 

Maseratili polis olarak bilinen HTÜ Muğla Dalyan’da yol kenarında kafasına sıkarak intihar etmiş. Bana göre şüpheli bir intihar. Çok önemli bir ağın parçası gibi görünüyordu.

— Fatih Altayli

'Maserati'li Polis Tarafından Darp Edilerek Bacağı Kırılan Avukat Konuştu

 

maseratili polis intihar darp polis intihar manisa dalaman muğla