Trajediden Beslenen Gülseren Budayıcıoğlu, Sevenlerinin Gözünden Düştü

TAKİP ET

Gülseren Budayıcıoğlu, kitabından uyarlanan dizilerde geçen hikayeler sebebiyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

Türk psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu danışanlarının hikayelerini anlattığı kitapları satmış, kitapların dizi olarak yayımlanmasına izin vermişti.

Hastalarının hayat hikayelerini ifşa ettiği gerekçesiyle sık sık eleştirilen Budayıcıoğlu, ilk olarak ''Kırmızı Oda'' adlı dizide yarattığı etkinin ardından ''Masumlar Apartmanı'' ile de dikkatlari üzerine çekmişti.

Hikayelerin ilgi gördüğünü fark eden yönetmenlerin talebini reddetmeyerek başka bir kitabını daha satan ve ''Camdaki Kız'' hikayesinin de dizi olmasına izin veren Gülseren Budayıcıoğlu, bu sefer ne yaparsa yapsın destek olan sevenleri tarafından da eleştirildi.

Hayranlarının not kırdığı dizinin ağır hikayesi ve trajik sahneleri sebebiyle eleştirilen Budayıcıoğlu, insanların psikolojisini bozacak dizi senaryoları sebebiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

Son olarak dün akşam yayımlanan 'Camdaki Kız' dizisinde gerçekleştirilen 'bekaret kontrolü' sahnesiyle tepki çeken Budayıcıoğlu ''Bu küçük düşürücü sahne kitapta yoktu, reyting ve para uğruna hikayeyi harcadınız'' sözleriyle eleştirildi.

Yıllar önce yayımlanan ''Adını Feriha Koydum'' dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın aynı sahne çekilmek istendiğinde verdiği ''Böyle bir şeyi normalize edemem, bu sahneyi çekmeyeceğim'' sözünü hatırlatan sosyal medya kullanıcıları, Burcu Biricik'in bekaret kontrolü sahnesinde oynamayı kabul etmesinden de rahatsız oldu.

gülseren budayıcıoğlu kırmızı oda camdaki kız dizi doğduğun ev kaderindir masumlar apartmanı tepki eleştiri