TRT Spikeri: Saldıran Köpeklere Dayak Atmışlardır

TAKİP ET

TRT spikeri Oya Eren, sürekli vatandaşlara saldıran başıboş köpekleri savundu.

Instagram ve Twitter hesaplarından yaptığı paylaşımlarda başıboş köpeklerin vatandaşlara gerçekleştirdiği yaralanmalı ve ölümlü saldırılar sonrasında tepki gösteren ve çözüm isteyen vatandaşları sert sözlerle eleştiren Oya Eren, "Aç gördüğüm tüm köpekleri beslerim. Saldıran köpeklerin olduğu mahallelere gidin ya hayvanlara daha önce taşla, sopayla, tekmeyle dayak atmışlardır ya da bir lokma ekmek vermemişlerdir. Sokaklarda yaşayan hayvanlara yemek vermemek onları saldırganlaştırmaktan başka bir işe yaramaz" dedi.

"İnsanları Köpeklere Karşı Doldurmak Çok Mantıksız"

Köpek saldırısı haberlerine çok üzüldüğünü belirten Eren, Türkiye genelinde sürekli olarak yaşanan başıboş köpek saldırılarını "münferit ve sebebi belli olaylar" olarak niteledi. "Münferit ve sebebi belli olaylardan yola çıkıp sokakta yaşayan köpeklere karşı insanları doldurmak çok mantıksız" diyen Eren, köpek saldırılarının çoğunda aslında köpeklerin saldırmadığını, köpeklerden "korkan insanların düşüp orasını burasını kırdığını" ileri sürdü.

Oya Eren'in paylaşımları şu şekilde:

Aç gördüğüm tüm köpekleri beslerim. Saldıran köpeklerin olduğu mahallelere gidin ya hayvanlara daha önce taşla,sopayla, tekmeyle dayak atmışlardır ya da bir lokma ekmek vermemişlerdir.Sokaklarda yaşayan hayvanlara yemek vermemek onları saldırganlaştırmaktan başka bir işe yaramaz. pic.twitter.com/D5NeGfuVox

— Oya Eren (@oyaeren) November 30, 2021

Sokaklarda yaşayan zavallı hayvanlara yemek verdiğimiz için beddua eden ahmaklar, kötü dualarınız size tek tek geri dönsün. Son nefesinizde bir damla su vereniniz olmasın. Amin.

— Oya Eren (@oyaeren) November 30, 2021

Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Türkiye çok ciddi bir başıboş köpek sorunu ile karşı karşıya. Geride bıraktığımız aylarda yaralanma ve ölümle sonuçlanan onlarca başıboş köpek saldırısı yaşandı. Yalnızca geride bıraktığımız 48 saat içerisinde iki başıboş köpek saldırısı oldu ve Ankara Pursaklar'da gerçekleşen saldırıda 12 yaşındaki bir çocuk ağır yaralandı. Son olarak ise Manisa'da evlerinin önünde oyun oynamak için sokağa çıkan 8 yaşındaki bir çocuk başıboş köpek saldırısına uğradı. 8 yaşındaki Mert Dilek'in yüzüne 61 dikiş atıldı.

Başıboş Köpekler 12 Yaşındaki Çocuğu Ağır Yaraladı


8 Yaşındaki Çocuğa Başıboş Köpek Saldırısı: Yüzüne 60 Dikiş Atıldı


ÖZEL HABER | Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu


Başıboş Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğun Cinsel Organı Koptu


Ünlü Sunucuya Bebek'te Başıboş Köpek Saldırısı


14 Yaşındaki Oğlu Başıboş Köpek Saldırısına Uğrayan Annenin Feryadı


Başıboş Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kıran Sürücü Dereye Uçtu: 2 Ölü 1 Yaralı


Başkentte Başıboş Köpek Sorunu Giderek Büyüyor


İstanbul'da Bir Siteyi Başıboş Köpekler Esir Aldı

trt spikeri oya eren başıboş köpek saldırıları ile ilgili paylaşım yaptı saldıran köpeklere dayak atmışlardır