Trump: Aşıya Benim Adımı Vermelisiniz

TAKİP ET

Cumhuriyetçi Parti'nin bağış etkinliğine katılan eski Amerikan başkanı Donald Trump, kaybettiği seçime hile karıştırıldığı iddiasını yeniledi ve Çin virüsü aşısına ilişkin yine megalomanisini konuşturacak bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz aylarda seçimden yenilgi ile ayrılarak başkanlık koltuğunu Joe Biden'a kaptıran Trump, yine oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

Dün, eşi Melania Trump ile Cumhuriyetçi Parti'nin (GOP) bağış etkinliğine katılan Trump, Çin virüsü aşısı ile ilgili garip bir öneri ortaya attı. Etkinliği yerinde takip eden CNN International muhabirinin aktardığına göre megaloman Trump, Çin virüsü aşısının aslında "Trumpcine" yani "Trump aşısı" olarak adlandırılması gerektiğini söyledi.

Kendisini, Cumhuriyetçi Parti'nin lideri olarak nitelendiren Trump bir yandan da eski yardımcısı Pence'i de hedef aldı. Kaybettiği seçime hile karıştırıldığı iddiasını yineleyen Trump, Pence'in de bu süreçte kendisinin yanında olacak cesareti gösteremediğini belirtti.

Cumhuriyetçi Parti'nin 2022'de Temsilciler Meclisinde çoğunluğu kazanacağından emin olduğunu dile getiren Trump, 2024'te başkan adayı olup olmayacağına ilişkin bir açıklama ise yapmadı.

Donald Trump ABD Amerika Bİrleşik Devletleri Çin virüsü aşı koronavirüs covid-19 kovid-19 Cumhuriyetçi Parti GOP Melania Trump Joe Biden