Trump: Milletimiz İçin Savaşmaktan Vazgeçmeyeceğim

TAKİP ET

ABD Başkanlık seçiminde oylar sayılmaya devam ederken Donald Trump, "Milletimiz için savaşmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanlık seçiminde oylar sayılmaya devam ederken Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump, "Milletimiz için savaşmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Trump'ın seçim kampanya ekibinin Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Trump'ın ifadeleri şöyle akatrıldı:

"Amerikan halkının tüm oy sayma ve seçim doğrulama süreçlerinde tam şeffaflığı hak ettiğine ve bunun artık tek bir seçimle ilgili olmadığına inanıyoruz. Bu, tüm seçim sürecimizin bütünlüğüyle alakalı. İlk andan itibaren, tüm yasal oyların sayılması gerektiğini ve tüm yasadışı geçersiz olması gerektiğini belirttik ancak bu temel ilkeye karşı her fırsatta Demokratların direnişiyle karşılaştık. Amerikan halkının hükümetimize güven duymasını garanti altına almak için bu süreci yasanın her yönüyle izleyeceğiz. Sizler ve milletimiz için savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim."

Ayrıca Trump, Twitte üzerinden yaptığı açıklamada da "Radikal sol Demokratların, Cumhuriyetçi (çoğunluk) Senato'ya saldırmaları nedeniyle başkanlık şimdi daha önemli hale geliyor" ifadelerini kullandı.

trump seçim cumhuriyetçi parti demokratlar başkanlık seçimi milletimiz için savaşmaktan vazgemeyeceğim