Trump ve Biden Tekrar Canlı Yayında Karşı Karşıya Gelecek

TAKİP ET

Çin virüsü tedavisine devam eden ABD Başkanı Donald Trump ile başkan adayı Joe Biden, tekrardan canlı yayında karşı karşıya gelecek.

Çin virüsü tedavisine devam eden ABD Başkanı Donald Trump, 3 Kasım başkanlık seçimlerindeki rakibi Joe Biden ile tekrardan canlı yayında karşılaşmak istediğini belirtti.

Geçtiğimiz hafta Çin virüsüne yakalandığı ortaya çıkan ve tedavi gördüğü hastaneden dün taburcu edilen Trump'ın tedavisine Beyaz Saray'daki konutunda devam ediliyor. Doktorları, odasında karantinaya alınan ve durumu iyi olan Trump'a bugün Remdesivir isimli ilacın 5. dozunun verileceğini duyurdu.

Trump , Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Kendimi muhteşem hissediyorum" ifadesini kullanırken, ikinci münazaraya katılacağını açıkladı.

Trump'ın Çin virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından diğer başka adayı Biden ve ekibine de test yapılmış, bu testlerin sonucunun negatif olduğu duyurulmuştu. Trump'ın kampanyasından çok sayıda ismin de Çin virüsüne yakalandığı tespit edilmiş, bu nedenle önümüzdeki münazaraların iptal edilebileceği konuşulmuştu.

trump abd başkanı donald trump çin virüsü doktor hasta biden Joe Biden canlı yayın münazara seçim