Trump'tan Biden Yönetimi Eleştirisi: Ülkemiz Gözlerimizin Önünde Yok Oluyor

TAKİP ET

Eski ABD Başkanı Trump, katıldığı organizasyonda Biden yönetimine yönelik eleştirilerde bulundu.

Kuzey Karolina eyaleti Greenville'de düzenlenen Cumhuriyetçi Parti organizasyonuna katılan eski ABD Başkanı Donald Trump, Biden yönetimine eleştirilerde bulundu.

ABD'nin Biden döneminde geriye gittiğini söyleyen Trump, "Bu akşam toplantıda ülkemizin gözlerimizin önünde yok olduğunu görüyoruz" şeklinde konuştu.

2020 seçimlerine de değinen Trump, 2022 ara seçimlerinde Cumhuriyetçilerin büyük başarı kaydedeceğini söyleyerek "ABD Senatosu için çok önemli olan Kuzey Karolina seçimlerini kazanacağız" dedi. Trump, ayrıca, 2024 seçimlerini dört gözle beklediğini ifade ederek seçimlerde Temsilciler Meclisi üyesi Ted Budd'ı desteklediğini belirtti.

Dünya Çin'den Tazminat Almalı

Çin virüsü salgınına değinen Trump, ABD'nin ve dünyanın Çin'den tazminat alması gerektiğini söyleyerek "En az 10 trilyon dolar ödemek zorundalar" dedi.

Trump, ABD’nin bugün ulaştığı 'aşılama başarısının' da kendi hükümetinin bir başarısı olduğunu öne sürdü. Kendisinin yaptığı anlaşmalar olmasaydı Biden yönetiminin çok büyük bir sorun yaşayacağını ifade etti.

 

donald trump abd başkanı eski cumhuriyetçi parti organizasyon biden yönetimi ülkemiz gözlerimizin önünde eriyor dedi konuşma dünya çin'den tazminat almalı