Trump'tan İlginç Twit Yağmuru

TAKİP ET

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkanlık seçimlerine 1 aydan kısa bir süre kalmışken Donald Trump Twitter'a peşpeşe attığı twitlerle gündeme geldi.

ABD başkanlık seçimlerine giderken Demokrat başkan adayı Joe Biden ile Cumhuriyetçi mevcut başkan Donald Trump'ın arasındaki rekabet gittikçe kızışıyor, geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve 2 adayın canlı yayında karşı karşıya geldiği ilk tartışma programından sonra rekabet oldukça farklı bir boyuta taşındı.

Donald Trump başkanlık adaylığını açıkladığı günden itibaren sosyal medyayı kullanış şekliyle çok konuşuluyor, Trump'ın twitlerini danışmanları yerine kendisi atıyor ve çoğu zaman danışmanlarından onay dahi almadığı biliniyor.

 

OY VER!

Cumhuriyetçi seçmenin yoğun olarak yaşadığı birden fazla eyalette seçmen başvurusu için son güne girerken Donald Trump Türkiye saati ile 13:45 ile 14:15 arasında peşpeşe 20'ye yakın twit atarak bir cümle ile yaptıklarını söyledi ve oy istedi.

 

İşte Trump'ın o twitleri ve Türkçe çevirileri:

-ANAYASANIN 2. MADDESİNE SAHİP ÇIKILDI. OY VER! (Bireysel silahlanma hakkını koruyan yasa)

-YOZLAŞMIŞ YALAN HABER ÜRETEN MEDYA İLE MÜCADELE. OY VER!

-ÖNCEDEN MEVCUT KOŞUL. OY VER!

-DAHA UCUZ VE İYİ SAĞLIK SİGORTASI. OY VER!

 

trump donald trump abd abd seçimleri usa usa elections biden joe biden amerika amerikan başkanı amerika birleşik devletleri başkanı