Tuğçe Kazaz'dan Kemalistlere: 'İlkel Yaratık'

TAKİP ET

Eski model Tuğçe Kazaz, Kemalistlere "ilkel yaratık" dedi, türlü hakaretlerde bulundu.

Daha önce bir Yunan ile evlenerek Hıristiyan olan ve "CHP'ye inat Hıristiyan oldum" açıklaması yapan, sonra yeniden Müslüman olarak tesettüre giren ve bir süre önce de LGBTi karşıtı yürüyüş çağrısı yapan eski model Tuğçe Kazaz, Türk Cumhuriyeti'nin Bânisi, Türkiye'nin Halaskârı, Büyük Türk Başbuğu Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına duydukları saygıyı sergilemekten çekinmedikleri gerekçesiyle Kemalistlere hakaret etti.

 

"Selahattin Demirtaş hapishaneden tweet atabiliyorsa, Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'yi kullanarak alenen PKK'ya destek veriyorsa, İYİ Parti kurucularından biri çıkıp FETÖ'yü ifşa ediyorsa bu ülkede diktatörlük yok demektir. tahakkümü altına almışsın ve bugün diyor ki tek adam mı olacak Erdoğan?

Erdoğan, tek adam mı olacak diyor. ya kardeşim sen zaten tek adama inanıyorsun, tek adama tapıyorsun, modernlik kılıfı altında ilkel bir yaratık gibisin. Tipik tipik ritüelleriniz var. Yönetim biçimine bak. Adam her sene gidip hesap veriyor mezara. Ya mezara hesap verilir mi ya?"

 

tuğçe kazaz kemalist kemalistlere ilkel yaratık dedi atatürk put