Tuğçe Kazaz, LGBT Karşıtı Yürüyüş Düzenleyeceğini Açıkladı

TAKİP ET

Eski model Tuğçe Kazaz, "LGBT lobilerine karşı" yürüyüş düzenleyeceğini açıkladı. Kazaz, çağrısına cevap verenlerle birlikte 23 Eylül Cuma günü Sultanahmet'te sonlanacak bir yürüyüş düzenleyeceğini duyurdu.

Sürekli din değiştirerek gündeme gelen eski model Tuğçe Kazaz, 23 Eylül'de İstanbul Sultanahmet'te sonlanacak bir "LGBT karşıtı yürüyüş" düzenleyeceğini açıkladı. 

Kazaz sosyal medya hesabında yayımladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"LGBT Lobileri Dünya Nüfusunu Azaltmak İstiyorlar"

"23 Eylül Cuma günü Sultanahmet Meydanı’nda sonlanacak LGBT karşıtı bir yürüyüş düzenliyorum. Çünkü LGBT öyle basitçe insan hakları diyebileceğimiz bir şey değil. LGBT lobileri şu anda dünyada nüfusu azaltmak istiyorlar ve bunun için de gelecek nesillerimizin cinsiyetlerine göz dikmiş durumdalar, neslin devamını durdurmak için.

Bunun için medya organlarını kullanıyorlar. Siz buna karşıysanız eğer sizi raporlarla cinsiyetçi, milliyetçi ya da muhafazakar olarak tanımlıyorlar. Daha kötüsü eğer genç nesillerinizi korumak istiyorsanız sizi dünya kamuoyuna insanlık suçu işliyormuşsunuz gibi gösteriyorlar.

"LGBT İşgalini Durdurmalıyız"

Bu LGBT işgalini durdurmalıyız. En azından ses çıkartarak etkisini azaltmalıyız ki gelecek nesillerin devamlılığını koruyabilelim. Bu yürüyüş LGBT bireylerin tercihlerini hedef almıyor. Tamamen onları bu tercihlere zorlayan LGBT lobilerine karşı yapacağımız bir yürüyüş.

Bunun için sizler de Allah'ın men ettiğini yeryüzünde helal kılmaya çalışanlara dur demek ve ses çıkarmak istiyorsanız, Sultanahmet Meydanı'nda sonlanacak 23 Eylül'deki bu yürüyüşte hep birlikte olalım. Bir olursak ve irademizle sağlam bir şekilde orada olursak bunun etkisinin çok yüksek olacağını inanıyorum. Hep birlikte gelin bu LGBT işgaline karşı ses çıkaralım."

tuğçe kazaz lgbt karşıtı yürüyüş düzenleyeceğini açıkladı 23 eylül sultanahmet