TÜGVA Hakkında Dikkat Çekici Paylaşımlar Yapan Serdar Akinan'ın Hesabına Erişim Engeli Getirildi
Gazeteci Serdar Akinan'ın sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi. Akinan'ın son paylaşımları, Bilal Erdoğan'ın başında olduğu TÜGVA hakkındaydı. Serdar Akinan'ın X hesabında "yasal bir talep üzerine bu hesap erişime engellenmiştir" ibaresi yer aldı:
TÜGVA Hakkında Dikkat Çekici Paylaşımlarda Bulunmuştu
Serdar Akinan, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın başında olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) hakkında kamuoyunun dikkatini çeken paylaşımlarda bulunmuştu.
Gazeteci Serdar Akinan, paylaşımlarında TÜGVA'ya ait olduğu ileri sürülen WhatsApp yazışmalarından görüntüler paylaşmıştı ve "Artık iş AKP teşkilatını ele geçirme hedefi noktasına gelmiş durumda" demişti.
Akinan, TÜGVA'ya ait olduğunu öne sürdüğü bir aracın bagajında uzun namlulu silah ve tabanca bulunduğu görüntüleri paylaşmıştı ve şöyle söylemişti:
“Bu silahlar 15 Temmuz gecesi devlet depolarından çıkarılan silahlar mı? Bu silahlar TÜGVA aracında ne arıyor?”
Akinan ayrıca, TÜGVA'nın 81 ilde örgütlü olduğunu ve yaklaşık 400 bin gönüllüsü olduğunu vurgulamıştı ve vakfın "FETÖ benzeri bir yapılanma modeliyle örgürtlendiğini" iddia etmişti.