TÜGVA Skandalları Bitmiyor

TAKİP ET

TÜGVA Yozgat İl Temsilcisinin Aralık 2018'de narkotik operasyonunda gözaltına alındığı ve kendisini gözaltına alan polislere küfür edip yumruk attığı ortaya çıktı.

TÜGVA skandallarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Gazeteci Metin Cihan tarafından paylaşılan belgelerde TÜGVA Yozgat İl Temsilcisi Muhammed Recai Büyüksoy'un, 2018 yılının Aralık ayında narkotik operasyonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. 

Polis tutanaklarında gözaltı işleminde polise direndiği, küfür ettiği ve yumruk atmaya çalıştığı ortaya çıkan Muhammed Recai Büyüksoy'un kanında esrar, amphetamine ve metamfetamin uyuşturucuları bulundu. Ayrıca Büyüksoy'un arabasında hassas terazi bulunduğu da tutanaklarda yer aldı. Büyüksoy, polis tutanaklarında satıcı olarak yer aldı.

İşte O Tutanaklar 

 

Siyasilerle Arası İyi

Büyüksoy'un bu olaydan sonra da TÜGVA'daki görevine devam ettiği belirtildi. Ayrıca sosyal medya kullanıcıları Büyüksoy'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve çeşitli AKP'li isimlerle fotoğraflarını da paylaştılar. 

 

tügva yozgat erdoğan fuat oktay skandal muhammed recai büyüksoy uyuşturucu esrar darp polis gözaltı