Tuncay Özkan: Kılıçdaroğlu Aday Olursa Yüzde Yüz Kazanır, İnşallah Aday Olur

TAKİP ET

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığına aday olması halinde kazanacağını iddia etti.

KRT TV canlı yayınında Cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesi hakkında konuşan Tuncay Özkan partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili "İnşallah böyle bir karar verir. Ben çok mutlu olurum. Sayın genel başkanımızın bilgisi, birikimi, ahlakı, onuru, sadeliği ülkeyi karanlıktan çıkaracak ilaçtır. Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığına aday olursa yüzde yüz kazanır. Ben buna her şey üzerine iddiaya girerim. Adaylığı ve Cumhurbaşkanlığı ülkemizin kurtuluşu olur" ifadelerini kullandı.

CHP lideri geçtiğimiz günlerde adaylık ile ilgili bir soruya "Cumhurbaşkanlığı onore bir makamdır hayır ben illa olmayacağım deyip kaçmak doğru değildir" şeklinde cevap vermiş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Cumhurbaşkanı adayı değilim. Ben böyle diyorum. ‘Adayım mı? dedi, değilim mi? dedi’ diye yazıyorlar. Benim aklımda İstanbul’un en başarılı belediye başkanı olmak var" şeklinde cevap vermiş ve adaylık için Millet İttifakı'nın başat iki partisi olan CHP ve İYİ Parti'nin liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'i işaret ederek, “İki değerli genel başkan var. Her türlü mevkiye layıklar” demişti.

Tuncay Özkan Kılıçdaroğlu Aday Olursa Yüzde Yüz Kazanır