Tuncay Özkan'dan Yandaş Yazara Sert Yanıt: Sefil ve Rezil Tetikçinin İftira ve Yalanları

TAKİP ET

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık'a köşesinde yolsuzluk iddialarıyla itham ettiği CHP'li Özkan'dan sert bir yanıt geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, kendisi hakkında yolsuzluk iddialarında bulunan yandaş yazar Süleyman Özışık'a cevap verdi.

Türkiye gazetesindeki köşesinde "CHP’li belediyede 350 milyonluk rant" başlıklı bir yazıyla Tuncay Özkan'ın sahibi olduğunu iddia ettiği AND isimli şirketin Esenyurt Belediyesi ile imzaladığı antlaşma üzerinden büyük bir yolsuzluğa imza attığını öne süren Özışık, Özkan'ın milyonluk bir otomobilini de bu antlaşma karşılığında Esenyurt Belediye Başkanı'na verdiğini söylemişti.

CHP'li Özkan, hukuk yoluna başvuracağını duyurarak Özışık'ın bu iddialarını mahkemede ispat etmek zorunda olduğunu, aksi takdirde kendisine "yalancı, ahlak yoksunu, tetikçi, iftiracı, namert" diyeceğini kaydetti. Özkan'ın Özışık'a cevaben yayımladığı açıklama şöyle:

"Süleyman Özışık adlı sefil ve rezil tetikçinin iftira ve yalanlarından oluşan hezeyanları karşısında avukatlarım derhal gerekli davaları açacaklardır.

Hiçbir şirket sahibi olmadığım gibi, hiçbir ticari faaliyetim de yoktur. Hayatımın hiçbir aşamasında AND isimli şirketle hiçbir ilgim ve ortaklığım olmamıştır. Bir kuruşluk dahi ilişkim bulunmamaktadır.

Hayatım boyunca, medya dışında hiçbir ticari faaliyetim olmamıştır.

Fotoğrafı gösterilen otomobil benim aracım değildir. Hiç kullanmadım. Kime ait olduğunu bilmiyorum. Bindiğim her araç yasal gereklilik nedeniyle Emniyet'te kayıt altındadır. Böyle bir otomobilim yoktur. Olmamıştır. Bunların kayıtları Emniyet'te mevcuttur. Hiçbir otoparkta bekleyen otomobilim de yoktur.

Gazeteci olmayan, araştırma ve doğruyu bulma amacı taşımayan, "gazetecilik" gereği bunları bana sorması gerekirken sormayan, salyasını akıta akıta iftiralarda bulunan Özışık, bunları mahkeme huzurunda "ispat" edecektir. Bir tek iddiası doğru çıkarsa tüm görevlerimden istifa edeceğim, ispat edemezse kendisine yalancı, ahlak yoksunu, tetikçi, iftiracı, namert diyeceğim.

Hodri meydan..."

süleyman özışık tuncay özkan esenyurt belediyesi yolsuzluk chp türkiye gazetesi