Turgut Altınok Erdoğan'dan Önce Davrandı, ABB Adaylığını Açıkladı

TAKİP ET

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen AKP'li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Erdoğan'dan önce davranarak adaylığını açıkladı.

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen AKP’li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bugün Keçiören’de yaptığı konuşmada "100 yılda aldığı ve alamadığı hizmetlerden fazlasını Ankara’mız 5 yılda alacak Allah nasip ederse" ifadelerini kullandı.

Keçiören'deki Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu Parkı’nın açılış töreninde konuşan Altınok, Mansur Yavaş'ı eleştirerek 2019 yılından beri 'Ankara'nın hizmette en yavaş 5 yılı' yaşadığını söyledi.

Konuşmasının devamında adaylık imasında bulunan Altınok, "Seçimler yaklaşıyor… Çalışacağız… Allah nasip ederse bu adam buraya 5 yıl hizmet etti. Altınok’a da bir oy verelim desinler dimi? 20 yıl bu adam bize hizmet etti, hizmetkarlığımız yaptı biz de bu adama oy verelim desinler. Anlaştık mı? Ankara’da hizmetler ok gibi gidecek. 100 yılda aldığı ve alamadığı hizmetlerden fazlasını Ankara’mız 5 yılda alacak Allah nasip ederse." ifadelerini kullandı.

AKP'nin Ankara adayının 15 Ocak'ta açıklanması bekleniyor.

turgut altınok Keçiören abb