Turhan Çömez, Suriyeli MOSSAD Ajanlarından Birinin, Filistinli Hastaların Getirildiği Fatih Sağlık Bakanlığı'nda Personel Olduğunu İddia Etti

TAKİP ET

İYİ Parti Balıkesir milletvekili Turhan Çömez, MOSSAD ajanlarından Suriye uyruklu bir kişinin, Filistinli hastaların getirildiği Fatih Sağlık Müdürlüğü'nde personel olduğunu iddia etti.

İçişleri Bakanlığı ve MİT, İstihbarat Şube Müdürlüğü2nün düzenlediği operasyon kapsamında, İsrail istihbarat örgütü MOSSAD adına çalışan ve İsrail’in ilgilendiği kişi ve kuruluşlara yönelik istihbarat toplayan, bunları kaçırma ve ortadan kaldırma girişimlerinde bulunan 46 ajan belirlenmişti. 

Gözaltına alınan 34 şüphelinin çoğunun Irak, Suriye, Lübnan ve Filistin vatandaşı olduğu ve Türkiye’ye turist vizesiyle girip mülk alarak oturum izni aldıkları tespit edilmişti. 

Türkiye'de Yakalanan MOSSAD Ajanları Suriye, Irak, Lübnan ve Filistin Uyruklu Çıktı

Yakalanan Mossad ajanlarından Suriye uyruklu birinin ise Hatay'da, camide namazlardan sonra vaaz verdiği ortaya çıktı. 

Suriyeli MOSSAD Ajanı Camide Vaaz Veriyormuş

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ise yayınladığı bir videoyla, MOSSAD'a çalışanlara yönelik düzenlenen operasyonlarda yakalanan bir başka Suriyeli şüphelinin Fatih Sağlık Müdürlüğü'nde çalışan bir personel olduğunu iddia etti. 

Turhan Çömez AKP'li Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın güvenlik sorunu olduğunu dile getirerek istifa etmesi gerektiğini dile getirdi.  

İYİ Partili Çömez X hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Hiç bir sınava sokmadan, güvenlik soruşturması yapmadan, 6000 Suriyeli sağlık çalışanına diploma verdiniz, yetmedi vatandaşlık verdiniz.

Defalarca uyardık, Meclis kürsüsünden haykırdık, soru önergesi verdik

Kulak asmadınız.

Adam Mossad ajanı çıkmış.

İstifa edecek misin @drfahrettinkoca?"

fahrettin koca iyi parti turhan çömez mossad