Turisti Bıçaklayarak Öldürdü: Kimse Arkadaşıma Omuz Atamaz

TAKİP ET

ABD'li bir turisti bıçaklayarak öldüren Ferhat Kavdır'ın ifadesi ortaya çıktı.

Birçok suç kaydı olan Ferhat Kavdır, ABD'li turis Leonard Samuel Record'u bıçaklayarak öldürmüştü.

Önceki gün Beyoğlu'nda meydana gelen olayda ABD'li turist Leonard Samuel Record, arkadaşıyla sokakta yürüdüğü sırada karşı yönden gelen gruptan bir kişinin omuz atması üzerine tartışma çıktı.

ABD'li turist ve arkadaşı özür dileyerek oradan ayrılmak istediyse de kalabalık grup iki turiste saldırdı. Bu sırada Ferhat Kavdır, Leonard Samuel Record'u bıçakladı ve kaçtı.

Record kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırganlardan Ferhat Kavdır, E.A., M.K.O. ve T.D. evlerinde yakalandı. Saldırgan B.Y.'nin yakalanması için çalışmalar ise sürüyor.

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Ferhat Kavdır'ın açıktan hırsızlık, polise mukavemet, oto hırsızlığı ve yapma gibi birçok suçtan kaydı olduğu öğrenilirken ifadesinde "Yaya olarak yürüdüğümüz esnada yanımda bulunan arkadaşıma karşıdan gelen 2 şahsın omuz attığını ve kavga ettiklerini gördüm. Çok sinirlendim, yabancı konuşuyorlardı, anlamadım dediklerini ve ben de çıkarttığım bıçak ile baldırından bıçakladım. Kimse arkadaşıma omuz atamaz" dediği ortaya çıktı.

leonard samuel record bıçakladı beyoğlu ferhat kavdır ifadesi