Türk Akademisi En Karanlık Çağında: Ramazan Kurtoğlu, Depremlerin HAARP ile Tetiklendiğine İnanıyormuş

TAKİP ET

Sözde akademisyen ve ekonomist olan Ramazan Kağan Kurtoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin HAARP tarafından tetiklendiğine inandığını ifade etti.

Yıllar süren ihmal ve tedbirsizlik sonucu felakete dönüşen ve resmi rakamlara göre 43 binden fazla insanımızın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremler için dezenformasyon çalışmalarını devam ediyor.

Başta komplo teorisyenleri olmak üzere depremin yapay bir şekilde gerçekleştirildiği iddiaları hızla yayılmaya başladı. Bazı insanlar, depremlerin HAARP adı verilen bir sistem tarafından tetiklendiği yönünde teoriler üretti. Bilim insanları ise bu iddiaların gerçekle ilgisi olmadığını açıkladı.

Sözde akademisyen ve ekonomist olan Ramazan Kağan Kurtoğlu da bu konu hakkında bir yorumda bulundu. tv100 yayınında Erol Mütercimler'in konuğu olan Kurtoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin HAARP tarafından tetiklendiğine inandığını ifade etti. Ayrıca, bu teknolojinin kullanımının Mescid-i Aksa’yı yıkmak için kullanılabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Kurtoğlu şöyle konuştu:

“Bunun arkasından küresel hegemonya peşindeki güçlerin özellikle Mescid-i Aksa’yı yıkmak için bu teknolojiyi kullanacaklarını düşünüyorum. Bu konuda milyon kere yanılmak istiyorum.

Biz tedbirimizi alalım. 17 gündür televizyonlarda binaları nasıl sağlam yapmamız gerektiği tartışılıyor. Bu ülkenin başka fay hattı var. Toplum karpuz gibi ikiye bölünmüş vaziyette. Bir tarafta sayın Erdoğan, Bahçeli, Kılıçdaroğlu, Akşener. Bir tarafta bunlara biat etmiş olan var diğer taraf da saldırıyor. O kadar iğrenç şeyler söylüyorlar ki. Bunlar bizi bir yere götürmez. Benim kanaatim bu. Bizim hızla tedavi etmemiz gereken fay hattı toplumsal barışı sağlayacak, birbirimizi ötekileştirmeyecek bir yaklaşım olduğuna inanıyorum”

ramazan kağan kurtoğlu ramazan kurtoğlu erol mütercimler deprem haarp Mescid-i Aksa