Türk Bayrağını Çöpe Attı, Nedeni Sorulunca ''Çok Keyifliydim'' Dedi

TAKİP ET

Adana'da Türk bayrağını çöpe atan bir kadın ''Bayrağı neden attınız'' sorusuna ''Çok keyifliydim, çok neşeliydim o yüzden attım'' yanıtını verdi.

Mürtecilerin kol gezdiği Türkiye'de Türk bayrağına yönelik saldırılar giderek artarken son olarak Adana'da bir kadının Türk bayrağına düşmanca yaklaşımı kameralara yansıdı.

M.D. isimli bir kadın, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı İbo Osman Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde asılı olan Türk bayrağını çöpe attı.

Ertesi gün dükkanına gelen iş yeri sahibi bayrağın olmadığını fark edince kamera kayıtlarını inceleme aldı. Kayıtları izleyen iş yeri sahibi, yoldan geçen bir kadının bayrağı aşağı indirip çöpe attığını gördü.

Kayıtları da alarak Adana Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerine ulaşan iş yeri sahibinin şikayetiyle bayrağı indiren kadını arama çalışmaları başladı.

6 saat içerisinde Güvenlik Şube Müdürlüğüne bağlı polisler tarafından yakalanan kadın Adli Tıp Biriminde sağlık kontrollerine getirildiği sırada ''Bayrağı neden çöpe attınız'' diye soran gazetecilere, ”Çok keyifliydim, çok neşeliydim o yüzden attım. Çok keyifliydim napayım, başka bir sıkıntım yoktu çünkü” diye yanıt verdi.

Sağlık kontrolleri tamamlanan M.D. emniyete götürüldü.

adana seyhan türk bayrağı çöpe attı çok keyifliydim dedi