Türk Düşmanı Akit'e 'Meryem Uzerli Haberi' Nedeniyle Soruşturma

TAKİP ET

Akit gazetesi Yazı İşleri Müdürü Karahasanoğlu, oyuncu Uzerli hakkındaki haberleriyle ilgili Basın Konseyi'nin soruşturma başlattığını duyurdu.

Muhteşem Yüzyıl isimli diziyle Türkiye'nin tanıdığı oyuncu Meryem Uzerli'ye evlenmeden çocuk sahibi olduğu için alçakça hakaretler savuran Akit isimli sözde gazete hakkında Basın Konseyi soruşturma başlattı.

Gelişmeyi Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, kaleme aldığı yazıyla duyurdu. Karahasanoğlu, yazısında gazetede yer alan ve soruşturmaya sebep olan Uzerli'ye yönelik hakaretleri savunduğu gibi bizzat tekrarlamaktan da geri durmadı.

"Evlilik dışı çocuk sahibi olarak Batılı laikçi yaşam tarzının ağına takılan Meryem Uzerli, tekrar Veledi-i Zina ile çocuk sahibi olacağını açıkladı" ifadelerinin geçtiği haber hakkında soruşturma başlatılmasına ilişkin  kaleme aldığı yazıda Karahasanoğlu, "Onun, bu hem hukuk dışı, hem din dışı, hem de ahlak dışı yolla çocuk edinmesi değil, onun bu rezaletini utanmadan, sıkılmadan kamuoyuna açıklaması değil.. yeniakit.com.tr’nin, bu rezaleti haber yapması soruşturmaya konu oluyormuş.. Soruştursunlar.. Sorun yok.. Onları takan da yok" ifadelerine yer verdi.

ali karahasanoğlu basın konseyi soruşturma meryem uzerli türk kaşarı akit muhteşem yüzyıl evlilik dışı çocuk