Türk Milletinin Hürriyetlerinin Çalınmasına İYİ Parti Alkış Tuttu

TAKİP ET

Hükumetin tam kapanma ile birlikte getirmek istediği alkol satış yasağı kararına karşı vatandaşın direnişi sürerken İYİ Parti'den adeta AKP'yi memnun edecek bir açıklama geldi.

AKP'nin Çin Virüsü ile mücadele tedbirleri kapsamında aldığı tam kapanma kararında tartışmalara neden olan ve haklı eleştirileri beraberinde getiren 'alkol satış yasağı' adımı, Türk siyaseti için turnusol kağıdı işlevi gördü.

Mürtecilerin ayakta alkışladığı alkol satış yasağı kararına karşı tekel bayileri kendilerine dayatılan evrakları imzalamama kararı alarak direniyor. Dini ayrım gözetmeksizin bütün Türkiye, siyasal İslamcı zihniyetin hürriyetini gasp etmesine tepki veriyor.

Yaşanan gergin süreçte dikkat çeken bir açıklama da İYİ Parti'den geldi. Partinin Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "Bizim milletimiz mübarek günlerde içmezler, Ramazanda hassasiyet gösterirler" sözleriyle bir kez daha kafasındaki sınırlara hapsettiği Türk milletinin hürriyetlerinin gasp edilmesine adeta çanak tuttu.

Sözde muhalif Vekil, AKP'ye karşı alışılageldik 'sevimli' diliyle "Zaten milletimizin terbiyesinde olan şeyleri böyle bir siyasi alana çekip, milletimizin yeteri kadar yükü varken böyle bir uygulamayla ahlaklılar, ahlaksızlar diye tasnif etmek doğru değildir. Kendi milletimize böyle bir nezaketsizlik yaptığınız için özür dileyiniz" çağrısında bulundu.

akp iyi parti alkol satış yasağı çin virüsü özür dileyiniz yavuz ağıralioğlu sözde muhalif mürteci siyasal islam