Türk Ordusu 2 Kürtçü Teröristi İmha Etti

TAKİP ET

Türk ordusunun Irak'ın kuzeyinde 2 Kürtçü teröristi imha ettiği bildirildi.

Türk ordusunun Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk bölgesinde Kürtçü terör örgütü PKK mensubu 2 teröristi hava operasyonu ile imha ettiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" ifadelerine yer verildi.

Bunun yanında Milli Savunma Bakanlığı, II. Karabağ Savaşı ile geçtiğimiz yıl bugün Ermeni işgali altındaki Şuşa'ya girerek Türk topraklarını işgalden kurtaran soydaş Azerbaycan'ın şanlı ordusunu tebrik etti. Azerbaycan'ın 8 Kasım Zafer Günü'nü kutlayan Milli Savunma Bakanlığı paylaşımında "'Tek Vatan Harekâtı' ile işgal edilmiş öz topraklarını kurtaran ve Türk'ün gücünü bütün dünyaya gösteren asil Azerbaycan Türkü Kardeşlerimizin 8 Kasım Zafer Günü’nü kutluyoruz. Türkiye ve Azerbaycan ilelebet tek millet iki devlet olarak bir ve beraber olmaya devam edecek!" denildi.

Türk Ordusu 2 Kürtçü Teröristi İmha Etti