Türkeş Ailesine Gelen Eleştirilere Tuğrul Türkeş'ten Sert Cevap

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde CHP heyetiyle görüşen merhum Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş, MHP içinden çirkin ithamlarla karşılamıştı. Tuğrul Türkeş konuya ilişkin açıklama yaptı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı tarafından tehdit edilmesinin ardından kendisini arayarak desteğini bildiren merhum Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'in evine gerçekleştirdiği ziyarette kendisine İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu da eşlik etmişti.

Ziyaretin ardından Balgat'a yakın kalemler Başbuğun eşini ve çocuklarını eleştirmiş ve ithamlarda bulunmuşlardı. Hakaret ve tehdit boyutuna varan söylemlere ilk cevap, Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş'ten gelmişti

Merhum Alparslan Türkeş'in oğlu MHP eski genel başkan yardımcısı ve AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş de tartışmaya dahil oldu.

"Türkeş" ailesine karşı yapılan eleştirilere tepki gösteren Tuğrul Türkeş, daha önce "Sarhoşlara cevap vermem" dediği MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'a mesaj gönderdi.  "Bir daha Türkeş ismini ağzınıza almayın" şeklinde sert cevap veren Tuğrul Türkeş, "Onlar benim kardeşim. Kardeşlerimin başına bir şey gelirse karşınızda beni bulursunuz" dedi.

Yıldıray Çiçek Yazılarına Ara Verdi

Türkeş ailesini en ağır eleştiren isimlerden biri olan Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Seval Türkeş aleyhine yazdığı yazının hemen ardından yazılarına bir süre ara verdiğini Twitterdan şöyle duyurdu: 

"Haftanın 6 günü @TurkgunGazetesi'nde yazmış olduğum köşe yazılarıma kısa bir süreliğine ara veriyorum. Değerli okuyucularımın bilgisine. Yeniden görüşmek ve buluşmak dileğiyle... Saygılarımla" 

Sevil Türkeş Tuğrul Türkeş Alparslan Türkeş Kutalmış Türkeş kılıçdaroğlu ziyaret semih yalçın yıldıray çiçek