'Türkiye Yüzyılı' Programında Salondan Çıkmak İsteyenler Engellendi İddiası

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Türkiye Yüzyılı' programında yaptığı konuşma sırasında salondan çıkmak isteyen AKP'lilerin görevliler tarafından "Cumhurbaşkanı konuşuyor salondan çıkıyorsun böyle bir şey var mı?" denilerek engellendiği iddia edildi.

Gazeteduvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre AKP iktidarının 'Türkiye Yüzyılı' programında AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında dışarı çıkışların yaşandı ancak çıkmak isteyenler görevliler tarafından engellendi.

Alan'ın haberinde "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması devam ederken bulunduğumuz tarafta tribünlerden çıkışa doğru yönelenler oldu. Bir görevlinin, "Daha on beş dakika var, salon boşalıyor oturun. Cumhurbaşkanı konuşuyor salondan çıkıyorsun böyle bir şey var mı" cümleleriyle bir kısım çıkışa yönelen geri döndü."  ifadeleri yer aldı.

Haberde "Tam Reis’in karşısındayız, dolu gözükmemiz lazım. Hadi geçin kardeşim" cümlelerini işittik" ifadelerini kullanan Alan, "parti teşkilatından görevlilerin uyarılarına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının birinci saatinde salondan çıkışların sürdüğünü" bunun ardından görevlilerin "Kapılar kapalı çıkamazsınız" dediğini duyduğunu söyledi. 

türkiye yüzyılı erdoğan akp salondan çıkışlar engellendi