Türkkan: Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi Pazarda

TAKİP ET

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, "Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi Pazarda" notuyla sebze-meyve toplayan insanların fotoğrafını paylaştı.

Her geçen gün daha da kötüye giden ekonomiye bir de Çin Virüsü pandemisi vurunca vatandaşlar zor durumlarda kalmaya başladı. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, pazarda artık sebze- meyve toplayan vandaşların görüntülerini paylaşarak ülkemizin geldiği durumu gözler önüne serdi. Kısa bir zaman önce de kaza yapan bir tırdan dağılan sebze ve meyveleri toplama gayreti içindeki vatandaşların görüntüleri gündeme gelmişti. Bu sefer pazarda arta kalan sebze- meyveleri toplayan vatandaşların görüntüleri görenleri derinden etkiledi.

Türkkan, sosyal medya hesabından pazarda meyve- sebze artığı toplayan vatandaşlara ilişkin anları "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Pazarda" notuyla paylaştı. Türkkan'ın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

 

lütfü türkkan iyi parti grup başkanvekili pazar vatandaşlar fotoğraf görüntüler artık sebze artık meyve artan çürük çöp topluyor topladı fotoğraflar cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi