Türkkan'dan Açıklama: Yaşadıkları Mağduriyetin Telafisi İçin Yanlarında Olmaya Devam Edeceğim

TAKİP ET

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, darbedilen İHA muhabiri Mustafa Uslu ile ilgili bir açıklama yaptı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Dilovası'ndaki çiftliğindeki kaçak yapıların yıkımını haberleştirmek isterken darbedilen Mustafa Uslu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ahırların yıkımı sırasında yaşanan talihsiz olaydan sonra muhabir Mustafa Uslu kardeşimi şirketimiz Gn. Md. ziyarete gitti. Baba Serdar Uslu ile de ben görüştüm. Yaşadıkları mağduriyetlerin telafisi için yanlarında olacağımı tekrar ettim. Mustafa'nın yanında olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Lütfü Türkkan'ın Dilovası'ndaki çiftliğinde, TOKİ arazisine kaçak olarak yapıldığı tespit edilen bazı yapıların yıkımına karar verilmiş, yıkımı haberleştirmek isteyen İHA muhabiri Mustafa Uslu ise Türkkan'ın şoförünün de aralarında bulunduğu 4 kişi tarafından darp edilmişti.

Türkkan, olayın ardından yaptığı ilk açıklamada, "Dilovası’ndaki ahırların yıkımı esnasında, görevini yapan İHA Muhabiri Mustafa Uslu’yu yapılan saldırıyı büyük üzüntüyle öğrendim. Basın özgürlüğünün ve emekçilerinin her daim yanında olmuş bir siyasetçi olarak, bu çirkin olayın takipçisi olacağım. Mustafa Uslu kardeşimize geçmiş olsun diyor, yanında olacağımı ilan ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Türkkan'dan Açıklama Yaşadıkları Mağduriyetin Telafisi İçin Yanlarında Olmaya Devam Edeceğim