Türköne'nin Tahliyesi FETÖ'cüleri Sevindirdi! "Bahçeli'ye Bile Teşekkür Edebilirim"

TAKİP ET

MHP lideri Bahçeli'nin çağrısına konu olan Mümtazer Türköne'nin tahliye edilmesinin ardından firari FETÖ'cüler sevinç çığlıkları attı.

Silahlı terör örgütü üyeliği suçlamasıyla hapis cezasına çarptırılan Zaman gazetesi yazarlarından Mümtazer Türköne, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "yeniden yargılansın" çağrısından kısa süre sonra Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin kararı bozmasıyla tahliye ediliyor. Türköne, ilerleyen süreçte İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden yargılanacak.

Tahliye kararı, sadece talebi Yargıtay'ın tesadüf eseri "eksik incelemeyi" fark etmesiyle yerine gelen Bahçeli'nin değil, firari Fetullahçıların da yüzünü güldürdü.

Uzun yıllardır darbeci cemaatin sözcülüğünü yapan isimlerden biri olan Emre Uslu, Türköne için çıkan tahliye kararından sonra sosyal medya hesabından ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Uslu, paylaşımlarından birinde "Mümtaz'er hocanın tahliye edilmesine o kadar sevindim ki. Bunu sağlayan Devlet Bahçeli'ye bile teşekkür edebilirim" ifadelerini kullandı.

Uslu, bir diğer paylaşımında ise FETÖ mensuplarına seslenerek "Ey Cemaat Mümtaz'er Türköne'nin tahliyesine tepki gösterenlere bakıp size gerçekten düşmanlık edenlerin kim olduğunu anladınız mı? Dönüp dolaşıp anlaşacağınız kesim yine AKP tabanı. Ulusolculara gökten bıldırcın indirip yedirseniz yine size düşmanlık ederler. Nedenini biliyorsunuz" dedi.

emre uslu mümtazer türköne fetö cemaat devlet bahçeli çağrı tahliye akp tabanı mhp