Tutuklanan Rıza Akpolat'ın Yerine Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekilliğine Rasim Şişman Seçildi

TAKİP ET

Beşiktaş Belediyesi'nde tutuklanan Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın yerine Ömer Rasim Şişman başkan vekili olarak seçildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 13 Ocak'ta Balıkesir'de babasının evinden şafak baskınıyla gözaltına alınmıştı. Akpolat 17 Ocak'ta da çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.

Belediye meclis üyeleri, bugün saat 14.00'te Akpolat'ın yerine belediye başkan vekili seçmek için toplandı. Yapılan seçimde Rasim Şişman belediye başkan vekilliğine seçildi.

Üniversite yıllarında, Genç Sosyal Bilimciler Derneği’nde kurucu yönetim kurulu üyeliği görevini üstlendi. Siyaset kulübü kurucu başkanlığı ve Öğrenci Kulüpleri Birliği başkanlığı görevlerinde bulundu. Genç Sosyal Demokratlar Platformu yürütme kurulu üyeliği ve Haliç Üniversitesi Mezunlar ve Mensuplar Derneği Başkanlığı görevlerinde bulundu. 

Editör: Semir Yapıcı

rıza akpolat beşiktaş belediyesi rasim şişman