Tutuklu Gazeteci Murat Ağırel'den Mektup Var! "Korkmuyorum..."

TAKİP ET

Silivri 9 No'lu Cezaevi'ndeki tutuklu gazeteci Murat Ağırel, İYİ Partili Buğra Kavuncu'ya bir mektup gönderdi. Ağırel, "Susmayın, korkmayın, alışmayın" sözleriyle adeta bütün Türk milletine seslendi.

Aylardır hukuksuzca hürriyeti gasp edilerek Silivri'de tutuklu yargılanan gazeteci Murat Ağırel, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya hitaben bir mektup kaleme aldı.

Libya'da şehit olan MİT personelini ifşa ettiği suçlamasıyla 8 Mart'tan bu yana tutuklu bulunan Ağırel, mektubuna "Korkmuyorum" diyerek başladı.

Kavuncu'ya mektubunda "Tarihte Sokrates, Galileo, Calas, Dreyfus, Hallac-ı Mansur, Aliya İzzetbegoviç, Mithat Paşa gibi şahsiyetler türlü iftiralar ile zalimler tarafından yargılandılar. Çok yakın zamanda da ben ve benim gibi vatanına şeref ile bağlı olan kişiler FETÖ kumpaslarında yargılandık. Tarih zalimleri değil zulüm karşısında dik davrananları yazdı" ifadelerini kullanan gazeteci Ağırel, "Bugün beni yine iftira ile yargılayanların unutmaması gereken şey ‘medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşer. Zalimin zulmüne karşı duracak İYİ adamlar, İYİ kadınlar, İYİ gençler her daim olacak ve cesaretle ‘adalet’ diye bağıracaklardır" diye devam etti.

Tutuklu gazeteci mektubunu "Susmayın, korkmayın, alışmayın" çağrısıyla sonlandırdı.

murat ağırel buğra kavuncu silivri tutuklu gazeteci iyi parti mektup