Tuzla'da Sokak Kedilerini Kesip Yiyen Kadın Gözaltına Alındı

TAKİP ET

İstanbul Tuzla'da yakaladığı sokak kedilerini eve götürüp yediği iddia edilen kadın gözaltına alındı.

Tuzla'da bir grup vatandaş, yolda karşılaştıkları F.Ç. isimli kadının elindeki poşette kesilmiş kedi olduğunu farketmeleri üzerine polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polisler poşetin içinde derisi yüzülmüş yavru bir kedi buldu. 

Olay üzerine gözaltına alınan F.Ç. adlı kadın, kedileri eve götürerek kesip yediğini itiraf etti. Kadının ifadesinde "Yıllardır yiyorum. Kedi yemek haram değildir. Helaldir" şeklinde konuştuğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Daha Önce de Sokak Hayvanlarına Zarar Vermiş

Yaşanan bu olayın F.Ç. adlı kadının ilk vukuatı olmadığı ortaya çıktı. Daha önce 2019 yılında yine Tuzla ve Pendik civarında sokak hayvanlarına zarar veren kadın hakkında kedi ve köpeklerin boğazlarını kesmesinden dolayı birçok şikayet bulunuyordu. Bingöl’de yakalanarak savcılık kararı ile Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Burada ayakta tedavi edilen kadın İstanbul'a geldiktikten sonra caniliklerine devam etti. Yine 2019 yılında bir köpeğin boğazını kesmeye çalışırken yakalanan kadın, vatandaşların müdahalesi sonucu kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanarak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 21 gün sürecince Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hanesine kapatılmış.

kedi yemek tuzla kadın cani kedi yiyor