Twitter Blue Nedir?

TAKİP ET

Twitter Blue diğer bir ismi ile mavi tik işaretidir. Bu işarete sahip olan kişiler tanınan ve ünlü kişiler olarak bilinir.

Twitter Blue diğer bir ismi ile mavi tik işaretidir. Bu işarete sahip olan kişiler tanınan ve ünlü kişiler olarak bilinir. Mavi onay işareti alındığında yeni özelliklere de erişebilmek mümkündür. Mavi tik alabilmek için çeşitli kuralları yerine getirmeniz gerekiyor. Bu tiki aldıktan sonra aynı zamanda aylık bir ücret ödemeniz de gerekir. Aylık abonelik ücretini aldığınızda mavi tikten kolaylıkla faydalanabiliyorsunuz. Twitter'ın vermiş olduğu bu hizmet ile hesabınızı daha profesyonel bir şekilde yönetebilmek mümkündür.

Twitter otomatik beğeni paketleri alınarak paylaşılan gönderiler için otomatik beğeni hizmetinden faydalanmak mümkün olur. Bu paketleri Bayigram sitesinden uygun fiyatlar ile satın almak mümkündür. Twitter otomatik beğeni satın al hizmetine güvenilir ve kaliteli bir şekilde almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Twitter Blue Kaç TL? 

Twitter hesabı için mavi tık almak isteyen kişiler bunun fiyatını merak ederler. Bu nedenle birçok kişi tarafından Twitter Blue'nin kaç TL olduğu merak edilir. Ülkemizde yapılan yeni uygulama ile birlikte aylık 110 TL ücret ödemek gerekir. Bu ücreti ödeyen kişiler Twitter'ın mavi tik aboneliğinden faydalanabilirler. Bu özelliği kullanarak hesabı daha profesyonel bir şekilde yönetebilmek de mümkündür. 

Oto beğeni paketleri gönderiler için otomatik olarak gönderilen beğenilerdir. Yani siz bir gönderi attığınızda bu gönderileriniz için otomatik beğeni yüklenir. Bu paketten faydalanabilmek için Twitter oto beğeni satın al hizmetini veren Bayigram sitesini ziyaret etmek yeterlidir.

Twitter Blue Nasıl Olunur? 

Twitter'ın sunmuş olduğu mavi tik özelliğinden faydalanabilmek için çeşitli kuralları yerine getirmek gerekir. Bunun için hesabınıza girip Twitter Blue  seçmeniz gerekiyor. Daha sonrasında gerekli adımları takip ederek bu özellikten faydalanabiliyorsunuz. Özelliğin sunmuş olduğu birçok avantajdan faydalanabilmek için özelliği aktif etmeniz gerekir. Aynı zamanda aylık olarak abonelik ücretini de ödemeniz gerekir.

Twitter için birçok hizmete uygun fiyatlarıyla satın almak ve paket seçeneklerini detaylı bir şekilde incelemek için BayiGram.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle hem güvenilir hem de uygun fiyatlı paketlere kısa bir zaman içerisinde sahip olma fırsatını elde edebilirsiniz.


 

twitter twitter blue twitter otomatik beğeni satın al twitter blue kaç tl