Ücretsiz Patates-Soğan Dağıtımında İzdiham Yaşandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde ücretsiz olarak dağıtılacağı duyurulan patates ve soğanlar için halk birbirini ezdi.

Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla çiftçinin elinde kalan patates ve soğanları hibe olarak vatandaşa dağıtılacağı açıklanmış ve “1 milyon 200 bin ton patates ve 300 bin ton soğanı devlet olarak alalım ve hibe olarak vatandaşlara dağıtalım” ifadeleri kullanılmıştı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından alımı yapılan ve sefere çıkar gibi bayraklarla süslenen tırlarla birlikte yurdun dört bir yanına gönderilen patates ve soğanlar, vatandaşlara dağıtılmaya başladı.

Halk Birbirini Ezdi

 

Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesinde yaşanan ve sosyal medyada viral olan görüntülere, sokak ortasında bir kamyondan yapılan patates dağıtımına halkın yoğun bir talep gösterdiği ve izdiham yaşandığı yansıdı.

Eyyubiye Çamlık Düğün Salonu önüne park eden kamyondan yapılan patates-soğan dağıtımında birbirlerini ezen vatandaşların ve dağıtıcı yetkililerin Çin virüsü salgını kurallarına uymadığı görüldü.

şanlıurfa eyyübiye patates soğan dağıtım ücretsiz bedava halk izdiham oluştu yaşandı birbirini ezdi kamyon tırlar tarım ve orman bakanlığı erdoğan pakdemirli toprak mahsulleri ofisi yoğunluk