UEFA'dan Milli Takıma Soruşturma

TAKİP ET

Türkiye - Arnavutluk ve Fransa - Türkiye maçlarında milli futbolcularımızın attıkları gollerden sonra asker selamı vermesinin ardından UEFA " Provokatif Politik Davranış " sebebi ile inceleme başlattı

Türkiye - Arnavutluk ve Fransa - Türkiye maçlarında milli futbolcularımızın attıkları gollerden sonra asker selamı vermesinin ardından UEFA " Provokatif Politik Davranış " sebebi ile inceleme başlattı.

UEFA'dan Açıklama

Millilerimizin gollerden sonra Türk tribünlerine doğru asker selamı vermesini provokatif davranış olarak nitelendiren UEFA, konuyla ilgili bir müfettiş görevlendirildiğini belirtti.

UEFA yaptığı açıklamada " Etik ve Disiplin kurulu müfettişliği tarafından futbolcuların provokatif politik davranışta bulunması nedeni ile disiplin soruşturması başlatılmıştır. İncelemeler sonucunda gerekli bilgiler verilecektir." ifadelerine yer verdi.

Kasapoğlu'ndan Konuya İlişkin Açıklama Geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, konuyla alâkalı " Sahadaki başarısızlığı başka şekilde gölgelemek isteyenler, bu çabalarından vazgeçmelidir. UEFA'yı kendilerine ulaşan soruşturma talebi ile ilgili ön görülü olmaya davet ediyorum. " açıklamasını yaptı.