Uğur Dündar Yılmaz Özdil'e Ateş Püskürdü: Sen Nasıl 'Değerli Ağabeyim' Dediğin Bir İnsana Çamur Atarsın

TAKİP ET

Gazeteci Uğur Dündar, katıldığı TELE1 canlı yayınında Yılmaz Özdil'e ateş püskürdü.

Yılmaz Özdil'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı “Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK aşına su katmak istemem ama, SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor… Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!” açıklamasına Uğur Dündar'dan çok sert bir yanıt geldi.

Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu ve TELE1'de yayımlanan Anında Manşet programında konuşan Dündar, 

"Biri bana Yılmaz Özdil’i sorsa ‘Yılmaz pis bir işe bulaşmaz’ derim… Yılmaz’a da yazıklar olsun… Bitti benim için artık. Çok namuslu bir iş yapmışız, tebrik etmesi gerekirken imalı çamur. Yazıklar olsun" dedi.

Yayının sürdüğü esnada bir paylaşım yapan Özdil, “SBK iddianamesinde yazılanları sordum, Tele1’de değerli ağabeyim Uğur Dündar’la Tuncay Mollaveisoğlu beni eleştiriyor, sormayayım o halde…” dedi.

Bu paylaşım üzerine konuşan Dündar, “Açık açık yazacaksın, sen benim ne kadar namuslu olduğumu bilen 2-3 kişiden birisin, sen nasıl ima yollu da olsa çamur atmaya yeltenirsin… Kötü kalpli. Nedenini de biliyorum, İsmail Saymaz’a takmış… Nasıl gitti elin o tweet'e, nasıl yazabildin onları” şeklinde konuştu

"Değerli ağabeyim deme sen artık değersiz Yılmaz’sın" diyen Dündar, “Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır. Bize yaptığına bak ya” ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar Yılmaz Özdil'e Sert Çıktı Sen Nasıl 'Değerli Ağabeyim Dediğin Bir İnsana Çamur Atmaya Yeltenirsin