Uğuroğlu: Onlarca AKP Vekil Gidecekleri Partilerle Görüşüyor

TAKİP ET

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, yine çok dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, "Kurtuluş reçetesi; Parlamenter Rejim" başlıklı yazısında hükümeti ekonomi yönetimindeki başarısızlığı nedeniyle eleştirdi. Erdoğan'ın "Bu formül Türkiye'nin kurtuluş reçetesidir…" sözlerini alıntılayan Uğuroğlu, "'Kurtuluş' diyorsan bil ki; Türk ekonomisini batırdığının çok açık ve net itirafıdır Erdoğan…" dedi.

"'Hata yaptım, Rabbim ve milletim affetsin' diye açık açık itiraf etsen de faydası yok artık; Devrin kapanıyor, iktidarın sonlanıyor Erdoğan…" diyen Uğuroğlu, Türkiye'nin kurtuluş reçetesini "Güçlendirilmiş, iyileştirilmiş Demokratik Parlamenter Rejim" olarak açıkladı.

Erdoğan'ı demokrasiye biat etmeye çağıran Uğuroğlu, "Türk milletini daha fazla fakirliğe, yoksulluğa itme. Bu gidişat hiç iyi değil. Çok güvenme etrafındaki kadrolara. Bugün seni el üstünde tutanlar; bil ki yarın senin her açığını tek tek ortalığa dökerler. Bugün senin etrafında pervane olanlar; yarın iktidar olanların etrafında pervane olurlar. İktidardan düşmeye gör. Menfaat çeteleri menfaatlerini kaybetmeye görsünler…Seni tanımazlar. Benim kulağıma bürokraside, yargıda, Meclis kulislerinde, sarayda olup biten her şey geliyor" dedi.

Onlarca AKP Milletvekili Gidecekleri Partilerle Görüşüyor

"Görülüyor ki bilgisayarlar ve dosyalar kopyalanıyor. Demem o ki terk edilmeye hazır ol… Onlarca AKP milletvekili gidecekleri partilerle görüşüyor. Kimin hangi partiye gideceği bile belli…" diyen Uğuroğlu, "Sakın şaşırma Erdoğan… İster erken seçim, ister 2023 seçim takvimi başlasın hiç fark etmez…Onlarca AKP milletvekili seni terk edecek… Milyonlarca AKP seçmeni seni terk edecek… Tek beklenti; Seçim sandığı…" ifadelerini kullandı.

Uğuroğlu'nun yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Uğuroğlu Onlarca AKP Vekil Gidecekleri Partilerle Görüşüyor