UKOME Toplantısında İBB Yöneticisi Orhan Demir'in Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'ya Müthiş Cevabı

TAKİP ET

UKOME toplantısında İBB yöneticisi Orhan Demir'le İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

Bugün düzenlenen UKOME toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bin yeni taksi plakası teklifi 8. defa reddedildi.

Toplantıda İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi yöneticisi Orhan Demir arasındaki tartışma sosyal medyanın gündemine oturdu.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın Twitter hesabından paylaştığı söz konusu tartışmanın görüntülerinde İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu "Sürekli ısıtılıp ısıtılıp gündeme getiriliyor bu konu, sürekli reddonuluyor. Ya bu konuda bir çıkarınız var İBB olarak ya da bu heyetin aklıyla dalga geçiliyor" dedi.

Aksu'ya yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir, "Yapılan denetimlerde gelen şikayetler şu şekildeydi, İstanbul Havalimanı'ndan farklı günlerde bindiğimiz ve aynı mesafeye gittiğimiz taksiler farklı ücretler yazıyor şikayetleri gelmeye başladı. Ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde birçok taksiciye ceza yazıldı, bunların içinde sizin taksiniz de var Eyüp Bey, değil mi?" ifadelerini kullandı.

UKOME Toplantısında İBB Yöneticisi Orhan Demir'in Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'ya Müthiş Cevabı