Ukrayna'yı Nazilerden Kurtaracağını İddia Eden Rus Diktatörü, Soykırımcı Hitler'in Politikalarını Takip Ediyor

TAKİP ET

Ukrayna'ya yönelik saldırısına meşruiyet yaratmak için "Nazilerden kurtarma" bahanesini ileri süren eli kanlı Rus diktatörü, soykırımcı Hitler'in Avusturya'yı işgal ederken kullandığı gerekçeleri kullanmaya başladı.

Eli kanlı Rus diktatörü Putin, tıpkı soykırımcı Alman diktatörü Hitler'in Avusturya'yı işgal ederken kullanıdığı gibi Ukrayna işgaline bahane olarak Ruslar ve Ukraynalıların aynı milletten olmalarını öne sürdü. 

Ukrayna'ya yönelik işgal hareketine ilişkin konuşan eli kanlı Rus diktatörü Putin, "Ordumuz Rusya için savaşıyor. Tüm aileler ve hayatını kaybeden herkese sesleniyorum. Hepsine 7 milyondan fazla ruble vereceğiz, her ay maaşa bağlayacağız ve tazminat da vereceğiz." diyerek kendi emperyal savaşında çocuklarını kaybeden Rus ailelere resmen rüşvet teklif etti.

Sivilleri vurmaktan çekinmeyen eli kanlı Rus diktatörü, "Ordumuz tüm savaş bölgelerinde koridorlar açıyor, gerekli imkanları sağlıyoruz ki siviller ve yabancı öğrenciler, vatandaşlar bu alanı güvenli bir şekilde terk etsin." ifadelerini kullandı. 

 

putin Hitler rusya ukrayna savaşı ukrayna avusturya rus işgali