Ukrayna'da Ortadan Kaybolan Türk'ün Parçaları Çöp Poşetinde Bulundu

TAKİP ET

Ukrayna'da, 68 yaşındaki Türk vatandaşı Hasan Yıldırım, eski sevgilisi olduğu öne sürülen 16 yaşındaki Elis Panchuk adlı kız tarafından öldürülerek parçalara ayrıldı.

Temmuz ayında ortadan kaybolan küçük çaplı bir iş insanı, Hasan Yıldırım'ın Türkiye'deki akrabaları Ukrayna polisine haber verdi.

Polis Yıldırım'ın yaşadığı dairede incelemelerde bulunduğunda boğuşma izi ve kan lekelerine rastladı.

Yıldırım'ın özel hayatıyla ilgili detaylar öğrenilince 16 yaşındaki eski sevgilisi Elis Panchuk şüpheli olarak gözaltına alındı.

Yıldırım ile ilişkisi olduğunu kabul eden genç kız, sorgu sırasında onu banyoda öldürdüğünü ve parçaladığını itiraf etti. Panchuk "Kavga etmeye başladık ve bayıldı. Ben ve erkek arkadaşım onun öldüğünü anladık. Ondan kurtulmaya karar verdik. Parçaladık ve 14 çöp torbasına koyarak gömdük" dedi.

Panchuk'un 17 yaşındaki erkek arkadaşı Anton Khoroshenko suçu işlerken kız arkadaşına yardım ettiğini itiraf etti.

İkili, iş adamının Panchuk'u cinsel ilişkiye zorladığı için intikam almak amacıyla suçu gerçekleştirdiğini söyledi.

Komşuları, Yıldırım'ın yerel pazarlarda kadın giysileri sattığını belirtirken bir tanık, Yıldırım'ın seks karşılığında ergenlik çağındaki kızlara hediyeler verdiğini iddia etti. Bölge sakinlerinden başka bir tanık "Her gün eve yeni bir kızla geldiğini görüyordum. Son aylarda, koyu renkli saçları olan hep aynı kız onu ziyaret ediyordu" şeklinde konuştu.

türk iş adamı öldürülen iş adamı ukrayna parçalarına ayırdı iş insanı öldürüldü genç kız adamı parçalarına ayırdı panchuk hasan yıldırım vahşice öldürdü ukraynada öldürülen iş adamı ukraynada parçalarına ayrılan tür