Ukraynalı Aileler Çocuklarının Vücutlarına Yakınlarının İletişim Bilgilerini Yazıyor

TAKİP ET

Ukraynalı aileler, kendilerinin ölmeleri ve çocuklarının hayatta kalma ihtimaline karşı çocuklarının bedenlerine yakınlarının telefon numaralarını yazıyor.

Rus diktatörü Vladimir Putin'in işgale kalkıştığı Ukrayna'da insani her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Savaşta başarısız olan Rus ordusu, Ukraynalı sivilleri hedef alıyor.

Bir süre önce bir Rus askerinin silahsız ve teslim olan bir sivili öldürdüğü anlar görüntülenmişti. 

Rus Askerleri Ellerini Kaldırarak Teslim Olan Ukraynalı Sivili Öldürdü: İHA O Anları Kaydetti


Silahsız dahi olsalar Ruslar tarafından öldürülebileceklerini bilen Ukraynalı aileler, kendilerinin ölmesi ve çocuklarının hayatta kalması ihtimaline karşılık çocuklarının kaybolmasını engellemek amacıyla bedenlerine yakınlarının iletişim bilgilerini yazıyor.

O çocuklardan birinin fotoğrafını Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği "Ukrayna'nın korkunç gerçekleri" ifadeleriyle paylaştı.


 

Bucha'da Katliam

Kiev'in kuzey batısında bulunan uydu kentlerinden biri olan Bucha'da Rus işgal güçleri katliam yaptı. Kenti Rusların elinden kurtaran Ukrayna ordusu, sokaklarda elleri kelepçelenmiş ve infaz edilmiş yüzlerce cesetle karşılaştı.

Bucha'da Katliam: Ruslar Yüzlerce Ukraynalı Sivili Ellerini Bağlayıp İnfaz Etti


Bucha'yı ziyaret eden Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskiy'in çekilen fotoğraflarındaki yüz ifadesi dikkat çekmişti. 

Zelenskiy Rusların Katliam Yaptığı Bucha'da: Yüz İfadesi Dikkat Çekti





ukraynalı aileler ölmeleri ihtimaline karşılık çocuklarının vücutlarına yakınlarının iletişim bilgilerini yazıyor