Ulaşımda Bilet Fiyatları Tavan Yaptı

TAKİP ET

AKP iktidarının ekonomi politikasında akaryakıt fiyatlarına her gün zam gelirken şehirlerarası ulaşımda otobüs ve uçak fiyatları tavan yaptı.

AKP iktidarının Türk ekonomisini deneme tahtası olarak kullanması sonucunda ortaya çıkan tabloda hayat pahalılığı her geçen gün artıyor. 

Çin virüsü salgınının halihazırda büyük sıkıntılar yaşattığı otobüs taşımacılığı, AKP iktidarının ekonomi politikaları da eklenince büyük bir krizin eşiğine geldi.

AKP iktidarı eliyle yaratılan hayat pahalılığının en çok yansığı yer ise akaryakıt fiyatları oluyor. Akaryakıt ürünlerinin hemen hepsinin litresi 10 TL üzerinde; akaryakıta gelen zamlara henüz vatandaş tarafından alışamamışken ertesi gün başka bir zam daha geliyor. 


Sonsuz Zam Döngüsü


Akaryakıt fiyatlarının bu denli artması diğer ürünlerin tedariklerinin de pahalılanmasına ve fiyatlarının zamlanmasına neden oluyor. AKP iktidarının Türk ekonomisini getirdiği noktada sonsuz bir zam döngüsüne girildi. 


Otobüs Biletleri Uçak Biletlerine Yaklaştı


Hal böyleyken şehirlerarası yolcu taşımacılığı fiyatları da oldukça pahalılandı. En ucuz otobüs bileti 120 TL civarında satılıyor. Uçak biletleri ise 300 liranın altına düşmüyor. 


Daha da Zam Gelebilir


Gelirlerinin giderlerini karşılamadığını belirten firmalar bu fiyatların daha da zamlanabileceğini ifade ediyor. İktidarın akaryakıt fiyatlarına yaptığı indirimler ise pompaya yansımıyor. 

akp otobüs bileti fiyatları otobüs bileti otobüs taşımacılık akaryakıt fiyatları otobüs firmaları