Ülkeyi Alevlerin Arasında Bıraktılar: Şimdi de Bodrum Yakılıyor!

TAKİP ET

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik Mahallesi'nde de orman yangını çıkarıldı.

Muğla'nın Bodrum ilçesi sınırlarına yakın Meşelik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri yangını söndürmek üzere bölgeye gitti. Ancak yangın henüz kontrol altına alınamadı. 

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangın sebebiyle bölgedeki oteller boşaltıldı. Oteller bölgesinde çıkan yangına yakın yerlerde bulunan vatandaşlar güvenli bölgelere yerleştirildi. 

Türkiye'de 13 Ormanlık Alanda Yaşam Yok Oluyor 

Türkiye'nin nefesi ormanlar birer birer yakılıyor. Manavgat ile başlayan ve Akseki (Antalya), Kayseri, Kozan (Adana), Mersin, Kahramanmaraş, Kütahya, Osmaniye, Derince (Kocaeli), Marmaris (Muğla), Datça (Muğla), Didim (Aydın) ile Bodrum'da (Muğla) çıkarılan yangınlarla planlı bir operasyon düzenleniyor. 

Yaz aylarının gelmesinin ardından sıcak havanın etkisiyle çıktığı düşündürülmek istenen ancak aynı anda yurdun birçok bölgesinde başlayan yangınların ardı arkası kesilmiyor.

 

 

yangın orman türkiye kayseri kütahya kırıkkale manavgat antalya akseki kozan adana muğla osmaniye marmaris bodrum satça didim