Ülkü Ocakları Gelecek Partili Selçuk Özdağ'ın Ziyaretinin Ardından Şehit Belediye Başkanı Hikmet Tekin'in Kabrini "Arındırdı"

TAKİP ET

Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Boğatemur tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Şehit Bingöl Belediye Başkanı Hikmet Tekin'in kabrini ziyaret etti.

Özdağ, kabre yaptığı ziyaretten görüntüleri resmi Twitter hesabı üzerinden şu ifadelerle paylaştı: "Alparslan Türkeş'in MHP'sinde 1977 yılı... O zamanlar vatan, millet ve devletten başka bir şey düşünmeyen bir kişidir Hikmet Tekin. Biz Manisa ve İzmirde yüksek tahsilimizi yaparken Hikmet Tekin de Hacettepe üniversitesinden mezun oluyordu.

Gönüldaşımız Hikmet Tekin,büyük bir sorumluluk üstlenerek 1977 yerel seçimlerinde Bingöl belediye başkan adayı olarak giriyor ve belediye başkanı seçiliyor. Bu kutlu gömleği giydiğinde 27 yaşındaydı.

Hikmet Tekin, Bingöl'e gece gündüz çalışarak hizmet ediyor;gitmedik köy, çalmadık kapı bırakmıyor. Bütün bu çabaları gönülleri fethettiği gibi teröristlerin de huzurunu kaçırıyor. Teröristler haince bir plan işine girişiyor. Ramazan ayında suikast düzenlemeye karar veriyorlar.

Hikmet Tekin, şehit edilmeden önce bir suikaste daha uğramış ve ağır yaralanmış fakat buna rağmen yılmamıştır.12 Ağustos 1979 günü ise iftar sonrası uğradığı suikast sonucu şehit olmuştur. Alçaklar bir müslümana zaten ya Cuma namazına giderken ya iftar vakti pusu kurarlar.

Bugün Bingöl'e yine geldik ve Hikmet Tekin ağabeyimizin mezarını ziyaret ettik. Rabbimizin rahmeti üzerine olsun.Bu aziz vatan,bu aziz Türkiye Cumhuriyeti devleti sonsuza kadar bir ve beraber yaşayacaktır."

Ülkü Ocakları Başkanından Tepki Çeken Paylaşım

Özdağ'ın paylaşımını alıntılayan Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Boğatemur, "Şehitlerimizin Üzerinden Kirli Ellerinizi Çekin! Reis Hikmet TEKİN Başkanımızı Şehit Eden Marksist Terör Örgütünün Devamı Olan Hdpkk İle Dirsek Temas Halinde Olup Yemeğe Davet Etmeniz, Sizin ne Kirli Emel'lere Hizmet Ettiğiniz'in Apaçık Göstergesidir.

Ülkücü Hareketin Neferleri Kirli Ellerinizin Değdiği Şehidimizin Kabrini Gül Sularıyla Arındırdı. Emeği Geçen Ülküdaşlarıma Teşekkür Ederim..." ifadelerini kullandı.

Ülkücüler ülkü ocakları Gelecek Partili Selçuk Özdağ'ın Ziyaretinin Ardından Şehit Belediye Başkanı Hikmet Tekin'in Kabrini Arındırdı