Uludağ'da Cansız Bedeni Bulunan Doktorun 6 Sayfalık İntihar Mektubu Ortaya Çıktı

TAKİP ET

''Kayak yapmaya gidiyorum'' diyerek evden çıkan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın'ın ormanlık alanda intihar ettiği ortaya çıktı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın, kayak yapmaya gidiyorum diyerek evden çıkmış kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Yakınlarının durumu polise bildirmesi üzerine harekete geçen ekipler Yalçın'ın aracını Uludağ yolunda bulmuştu.

Yalçın'ın arabasının bulunduğu ormanlık bölgede sürdürülen aramada, doktorun cansız bedeni arabaya beş yüz metre uzaklıkta bulunmuştu. Ayrıca burada ağaca bağlanmış şekilde serum malzemeleri de bulunmuştu.  

Doktorun arabasında bir not bulunduğu ve buna göre intihar etmiş olabileceği iddia edilmişti. Olay yerini detaylı inceleyen ekipler notun 6 sayfalık bir intihar mektubu olduğunu belirledi. Mektupta, Yalçın'ın ilk kez Bursa'ya geldiğinde çok beğendiği Uludağ'da böyle bir şey yaşayacağını hiç tahmin etmediği, kız arkadaşının da kendisi ile aynı serviste görev yaptığı, kız arkadaşı ile birlikte baskı gördüğü bazı kişilere özel notlar yazdığı belirtildi.

Mektupta İntiharı Anlattı

35 yaşındaki kalp damar cerrahı Mustafa Yalçın'ın bıraktığı 6 sayfalık mektupta nasıl bir yol izleyerek kendisini öldürdüğünü de detaylı bir şekilde yazdığı belirtildi. Yalçın'ın anestezide kullanılan bayıltıcı narkoz ile kas gevşetici ve bir miktar potasyumu damar yolu ile kendisine uygulayıp karların üzerinde ölüm uykusuna yattığı ortaya çıktı. Genç doktorun bir süredir psikolojisinin bozuk olduğu antideprasan ilaçları kullandığı ileri sürüldü. Fakat yakınlarının sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda herhangi bir psikolojik sorununun olmadığı ve çalışma hayatındaki baskılara dayanamadığı için intihar etmiş olabileceği söylendi. 

Uludağ'da yoğun tipi ve soğukta karlar altında kalan doktorun donmadan önce hayatını kaybettiği düşünülüyor.

 

uludağ doktor intihar 6 sayfa mektup mustafa yalçın mobbing